• +45 58 264 398
  • mb@mb-sikring.dk

Videoovervågning

Videoovervågning

ITV – Interaktiv tv, overvågningsudstyr findes i mange varianter, og prisklasser alt efter kvaliteten.  Kvaliteten er det der giver kvantitet, vi anbefaler at man ikke gå på kompromis med kvaliteten, men vælger ud fra hvor stort behovet er for ITV eller vodeoovervågning.

Videoovervågning bliver brugt i større og større omfang. Det være sig i privat regi og i virksomheder, men men fælles er at der kan laves både pakke- og individuelle løsninger. individuelle løsninger er altid de bedste, for de er tilpasset miljøet, men ikke altid derfor dyrere.

Vi levere systemer der kan tilgås over alt i verden, bare der er adgang til Internettet, er det muligt at følge overvågningen.

Videokameraer har i dag en særdeles god opløsning, hvilket gør at man kan tydelig kan se ansigter, nummerplader, etc. Man kan også få koblet sin bil på et kamera der læser nummerpladen på  din bil og slukker for alarmen når bilen kører ind i indkørslen.

Der er så mange individuelle løsninger, at man kan lave overvågning på alt. Kontakt mig gerne og hør nærmere eller for et møde.

Bliv kontaktet for tilbud