• +45 58 264 398
  • mb@mb-sikring.dk

Simpel dørstyring

Simpel dørstyring

Simpel dørstyring

Med en simpel dørstyringssystem er der intet der forbliver en mistanke. Med simpel dørstyring på arbejdspladsen eller i hjemmet, kan man sikre sig mod uvedkommende og selv kontrollere hvem der skal have adgang.

Vi har løsninger der dækker alle behov, uanset om det er privat eller erhverv. Systemerne er nemme at arbejde med og kan nemt opgraderes uden man skal skifte hele systemet ud. Vi har et bredt sortiment, således vi kan dække alle behov, store som små.

Med en personlig kode eller kort kan man altid se hvem der kommer og går og på hvilket tidspunkt af døgnet. Ved anskaffelse af en simpel dørstyringssystem undgår virksomheder insider indbrud og medarbejder bliver fritaget for mistanke.

Vores dørkontroller kan tilknyttes computeren, så man kan styre adgang for enkelte medarbejdere eller håndværkere på bestemte tidspunkter. Har man f.eks. rengøring i sit firma mandag morgen inden andre møder ind, kan rengøringen have sin egen kode, der kun virker mandag morgen fra. kl. 4.00 til kl. 6.00. Med en trykkode kan man se ankomsttidspunktet. Har man en kortløsning, som skal anvendes både ved ind- og udgang, kan man få et nøjagtigt tidspunkt for den enkelte adgang og afregne tidsforbruget ud fra det.

Bliv kontaktet for tilbud