• +45 58 264 398
  • mb@mb-sikring.dk

Trådløs alarm

Trådløs alarm

Trådløse alarmer

Tryghed udenfor hjemmets faste rammer

JA 100 og Profi trådløse alarmer fra Jablotron er to alarmer der sikre dit hjem eller erhverv.
Der er et væld at tilbehør til alarmerne, så vi udarbejder gerne en skræddersyet løsning efter Jeres behov.

I forhold til de trådfaste alarmer, er de trådløse mere effektive, de også sikre din bil, opdager gas, brand og vand. Så uanset hvor i verden I er,
og der opstå en alarm, kan man med Internetadgang se problemet og få det løst selvom man er på ferie eller på forretningsrejse.

Alarmer fra Jablotron stopper ikke kun tyven.

Professionel sikkerhed har aldrig været nemmere. Enkelt at udbygge, avanceret fjernkontrol for brugeren – fås ikke enklere! Suverænt brugerinterface!

JA-100 er et revolutionerende trådløst system designet til at beskytte alle typer af installationer. Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder osv.

JA-100 systemet tilbyder også avanceret “home automation” funktioner til fjernstyring af apparater, varmestyring, tænd/sluk af apparater via bevægelsesdetektor, stort eksternt detektorprogram til detektering af åbning af dør/vindue, indvendige og udvendige detektorer samt fjernbetjening.

Med JABLOTRON CLOUD får både installatører samt slutbrugeren fjernadgang til sine JA-100 systemer med smarte, enkle og avancerede bruger- og teknikerfunktionaliteter samt tilslutning til KC.

Vi fører flere af de kendte fabrikater, bl.a. JA-100, Profi, Oasis og Pawemax. Har du specielle ønsker klarer vi også det.

Bliv kontaktet for tilbud