• +45 58 264 398
  • mb@mb-sikring.dk

Elektronisk nøgle

Elektronisk nøgle

Elektronisk nøgle

Komplet dørstyring med nøgle

Uden at trække en eneste ledning, få man fuldt ud en kompatibel dørstyring med bestående låsebesætning med kontrol til alle udgangsveje. Når først man har fået skiftet låsene skal der ALDRIG mere omlægges låse igen.

En elektronisk nøgle er baseret på tilført elektronik i selve nøgle. Du får dermed en “almindelig” nøgle, men også den fleksibilitet den indbyggede elektronik giver i form af øget sikkerhed.

Med et elektronisk nøglesystem får du et intelligent låsesystem med en stor sikkerhed og et meget brugervenligt system. Den elektroniske programmering giver adgang til personer i tidsrum eller på dage, ganske som vi kender det fra f.eks. simpel dørstyring. Programmeringten af nøglerne sker via en ganske almindelig computer og kan gøres af de personer man ønsker som administratorer på sit sikkerhedssystem. Der følger software med i systemet.

Systemet kan anvendes i alle døre og porte, sågar på hængelåse, postkasser m.fl.

Ved service og vedligeholdelse er der ingen økonomiske omkostninger. Når låsene er udskiftet er der ingen yderligere omkostninger. f.eks. ved tab af nøgle.

Bliv kontaktet for tilbud